Terug naar video's

Direct vitalere werknemers krijgen

Vitaliteit
Vitaliteit is één van de kernwaarden van uw onderneming. Vitaliteit voor uw werknemers en uzelf zien we als basis om gezond en veilig te kunnen werken.
Wij helpen u om dat te bereiken.

Missie DeskFIT
DeskFIT heeft als missie je ervan bewust te maken hoe je zo efficiënt mogelijk met je lichaam kunt omgaan  tijdens zittend of staand werk. We bieden concrete oplossingen aan in de vorm van DeskFIToefeningen die iedereen achter het bureau kan doen.

Oplossingen
DeskFIT biedt oplossingen met gebruikmaking van de werkplek. Bewust gebruik maken van het lichaam is de rode draad van DeskFIT.
De oefeningen zijn een must voor iedere werknemer die dagelijks met een beeldscherm werkt. Het zich bewust zijn van je houding en lichaam én het kennen van de oefeningen zullen bijdragen aan een vitalere werkdag.

Effectief voor alle werknemers
DeskFIT is geschikt voor zowel jonge als oudere medewerkers.

Veel jongere medewerkers hebben een slechter bewegingsgevoel. Ze zitten vaak verkeerd op hun stoel en lang in een houding, wat op den duur klachten kan veroorzaken. Voorlichting en zitscholing laat hen voelen en begrijpen wanneer en hoe een goede zithouding klachtenverlagend kan werken.

Tegenwoordig zullen we moeten werken tot 67 jaar en met het stijgen van de leeftijd zal de lichaamsenergie dalen. Vitaal zitten begint met bewust zitten en weten hoe de houding positief beïnvloed kan worden.

DeskFIT brengt hoofd en lichaam in balans

Share via