Terug naar DeskFIT@Home

BusFIT en CabinFIT voor beroepschauffeurs

De programma’s BUSFIT en CabinFIT heb ik ontwikkeld voor buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs.

Momenteel zijn er geen workshops mogelijk, de setjes kaartjes met de oefeningen zijn wel te koop.

Deze programma’s bieden eenvoudige en effectieve oefeningen in en buiten de cabine. Tevens zijn veel oefeningen tijdens het rijden onzichtbaar te doen. De veiligheid mag nooit in gevaar komen.

Er wordt gebruik gemaakt van de handen die het stuur vasthouden, de rugleuning en zitting én de voetpositie om de chauffeur vitaler te laten zitten en rijden. Zonder anders te gaan zitten zal de werkhouding beter en vitaler zijn. Naast deze oefeningen bevat BusFIT oefeningen die werken bij klachten en die alleen gedaan kunnen worden als het voertuig stil staat.

Nieuw zijn de oefeningen buiten de cabine, die zorgen dat bewust en specifiek rekken en strekken de chauffeur vitaler houdt.

De oefeningen uit BusFIT en CabinFIT kunnen in-company worden aangeleerd aan de trainers en werkondersteuners. Zij kunnen de oefeningen verspreiden binnen het bedrijf in een workshop of 1 op 1.

Losse workshops kunnen ook worden verzorgd door een DeskFITtrainer.

Voor deze workshops zijn kaartensetjes met 15 oefeningen verkrijgbaar die door middel van een boekschroef gebonden zijn en eenvoudig mee kunnen in jas- of broekzak.

Share via