Terug naar video's

SitFIT@work programma

SitFIT@work cursus

Als je je werknemers écht bewuster wilt laten werken, dan bieden wij de cursus SitFIT@work aan.

Een SitFIT@work cursus duurt 6 weken en wordt binnen het bedrijf gegeven.
Iedere week komt de DeskFITTtrainer op kantoor en behandelt een item met theorie en bijbehorende oefeningen.
Deze trainingen zijn uitermate geschikt om mensen met en zonder klachten bewust te leren werken met de DeskFIT oefeningen.
Binnen de cursus is ruimte voor persoonlijke aandacht en klachtgerichte tips. Er wordt gewerkt met evaluaties, vragenlijsten om bewust te worden van het eigen klachtenpatroon, theorie en veel praktijk.
iedere les wordt gestart met een DeskFIT workout, waarbij oefeningen die eerder zijn geleerd met aanvullende rek- en strekoefeningen worden gedaan.
De deelnemers wordt tevens geleerd zelf de werkplek (stoel, bureauhoogte, beeldscherm en toetsenbord/muis positie) in te stellen.

De cursus wordt aan een vaste groep mensen gegeven, die na het volgen van de basisworkshop doorgaan met de 6 vervolglessen.

Duur : De Basisworkshop duurt 1 /2 uur en de 6 vervolglessen zijn 40 minuten per week.
Aantal deelnemers: De groep van de vervolglessen bestaat uit maximaal 8 personen omdat dan nog persoonlijke aandacht kan worden gegeven.
Materialen : Boek DeskFIT, kaartenset voor zitten en staan, foambal

De cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname.
Na iedere les krijgen de deelnemers een mail met alles wat is behandeld met oefeningen, relevante filmpjes en tips over de werkplekinstelling en ARBO gerichte informatie.

De cursus kan in het Nederlands en Engels worden gegeven.

Share via