Presentatie DeskFIT in Silicon Valley

meetup-plaatje

Op 28 oktober ben ik te gast bij de meetup Health groep in Silicon Valley. Ik krijg de gelegenheid om daar een korte pitch te geven over DeskFIT. Om mijn Deskfit te mogen promoten in het digitale centrum van de wereld vind ik heel bijzonder. Voor mijn presentatie heeft PPT Design ook alles uit de kast gehaald om in 10 minuten duidelijk te maken wat DeskFIT is en inhoudt. Natuurlijk ga ik oefeningen doen met de zaal en krijgen de deelnemers een setje met kaartjes mee waar de oefeningen op staan voor op het bureau. Niet geschoten is altijd mis heb ik gedacht toen deze kans voorbij kwam. Mijn man en ik gaan bijna 2 weken naar de USA en bezoeken daar San Francisco en las Vegas om daar workshops te volgen en onder andere deze netwerkbijeenkomst te bezoeken. Het is altijd leuk en leerzaam om te kijken wat ze daar doen en hebben ontwikkeld. Uiteraard ga ik ook het hoofdkantoor van Apple bekijken in Cupertino. Lijkt me heel imposant. Ik ben benieuwd wat daar weer op mijn pad gaat komen.